Uw partner in Rhenen voor sport en bewegen

  • Wat doen wij slider 01
  • Wat doen wij slider 02
  • Wat doen wij slider 03

Wat doen wij

Sportservice Rhenen zet zich in voor de promotie van sport en het in bewegen voor zoveel mogelijk inwoners in de gemeente Rhenen. Onze buurtsportcoaches organiseren allerlei activiteiten en evenementen voor zowel kinderen als volwassenen maar ook senioren.

Verenigingsadvies

Sportverenigingen vormen de basis voor de sport in Rhenen. Sportservice Rhenen heeft veel ervaring en expertises op het vlak van verenigingsadvies, organiseren van activiteiten en evenementen en het ondersteunen van verenigingen.

 

Evenementen

Sportservice Rhenen levert een sportieve bijdrage aan zowel grote als kleine evenementen in de regio Rhenen. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren en/of uitvoeren van een sportevent, straatvoetbaltoernooi of de opening van een nieuwe speeltuin.

 

Servicepunt

De buurtsportcoaches in Rhenen zijn aanspreekpunt, vraagbaak en 'sportmakelaar' in één. Voor alle vragen, ideeën en wensen op het gebied van sport en bewegen kunt u bij hen terecht. Iedereen kan gebruik maken van deze dienst. Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!