Rhenen Vitaal

Rhenen Vitaal is een beweegprogramma voor 55+ers waarbij u kennismaakt met verschillende sporten. Tijdens het sporten en bewegen staat plezier en gezelligheid voorop, zowel individueel als in groepsverband. Het programma bestaat uit een wekelijks sportaanbod (m.u.v. lessen op feestdagen en tijdens schoolvakanties). Voorafgaand aan het beweegprogramma is er een gratis vitaliteitsdag met een fittest, waarbij onder andere uw conditie wordt gemeten. U kunt hier vrijblijvend aan deelnemen.

Bij Rhenen Vitaal werkt u onder andere aan uw lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie. Daarnaast komen er verschillende sporten aan bod, zoals badminton, bewegen op muziek, tennis en volleybal.

De les start met een warming-up, gevolgd door rek- en strekoefeningen, ook komen er diverse krachtoefeningen aan bod. De les wordt altijd afgesloten met een cooling-down.

De les wordt zo aangepast dat iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau en met plezier kan deelnemen.​

De kosten voor het programma van 10 lessen, inclusief een beweegadvies voorafgaand aan het programma, bedragen € 25,00. Na afloop van het programma kunt u doorstromen naar een sportaanbieder uit de gemeente Rhenen.

Aanmelden voor Rhenen Vitaal is op dit moment niet mogelijk. In het najaar van 2020 wordt een nieuwe ronde gehouden. Na de zomer is aanmelding voor deze nieuwe ronde weer mogelijk.

Contactgegevens
Buurtsportcoach Larissa Wattilete