SAM Multisport ochtend

Ook dit jaar organiseert Sportservice Rhenen, samen met korfbalvereniging Arena, de SAM Multi Sport ochtend. Deze ochtend stond voorheen ook bekend als de Kangoeroe-club.

Het belang van sport en bewegen staat deze ochtend centraal! En sluit aan bij de visie van Sportservice Rhenen “Sporten en bewegen bereikbaar maken voor iedereen! Samen met gemeenten, onderwijs, verenigingen, zorginstellingen, jongeren- en welzijnswerk maken wij ons elke dag sterk voor een gezonde, sociale en vitale samenleving”.

Woensdag 8 maart van 08:45 uur tot 12.00 uur zijn alle kinderen van groep 1 & 2 welkom bij de SAM Multisport ochtend! Aanmelden gaat via je school, voor meer informatie neem contact op met buurtsportcoach Wiebe Kets.

We hopen natuurlijk dat het voor de kinderen niet bij deze ene ochtend blijft. Maar dat vele van hen, na de eerste kennismaking op de SAM ochtend, wekelijks op de zaterdag ochtend komen sporten in het Gastland (van 11:30 uur – 12: 00 uur). Daarom zullen wij ‘groots’ uitpakken om er voor de kinderen een geweldige ochtend van te maken. Ook worden de wethouder en de burgemeester uitgenodigd en zal de lokale media van de partij zijn. Dit alles om het belang van sport onder de aandacht te brengen.