Pauze Sportkliko

Binnenkort bezoeken wij de andere scholen.

Het pakket is een kliko met daarin leuk spel materiaal dat speciaal is uitgekozen om mee te spelen op het schoolplein. Wij werken met een roulatiesysteem zodat alle scholen aan de beurt komen. Hiermee hopen wij de scholen zo enthousiast te maken dat ze zelf ook eigen pakket aanschaffen zodat de schoolpauzes nog leuker en actiever worden! Ook bieden wij ondersteuning bij het implementeren van het pakket.

V.V. Oranje Wit rookvrij

V.V. Oranje Wit is vanaf zaterdag 16 februari 2019 rookvrij. Wethouder Sport Simone Veldboer heeft het sportpark officieel rookvrij geopend. De gemeente Rhenen heeft de voetbalvereniging een Rookvrijbord en spandoek cadeau gedaan. Tom Panbakker heeft met ondersteuning vanuit Sportservice Rhenen dit rookvrije beleid geïmplementeerd binnen Oranje-Wit.

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Daarom vraagt Oranje-Wit aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden om kinderen het goede voorbeeld te geven. Hiermee wil Oranje-Wit de jeugd beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken.