Jongeren

Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk. Op jonge leeftijd kan sport bijdragen aan zowel de motorische als de sociaal-emotionele ontwikkeling. Sporten draagt bij aan de gezondheid, en is daarnaast ook gezellig en leerzaam. Met regelmaat organiseren wij leuke sportieve activiteiten voor jongeren.

 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk. Sporten kan je helpen met zowel je motorische als je sociaal-emotionele ontwikkeling. Door te sporten voel je je beter en het is ook gezellig om te doen! Soms is het financieel niet mogelijk om te sporten. Gelukkig bestaat het Jeugdfonds Sport & Cultuur (JFS&C) en kan je hiermee helpen. Het fonds is een landelijke organisatie waaraan heel veel Nederlandse gemeenten meewerken. En is zowel voor sportieve als cultuur activiteiten.

Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren (4 tot 18 jaar) de contributie voor de club of het lesgeld. En eventueel een bijdrage voor de spullen je nodig hebt, zoals sportkleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Je ouders kunnen niet zelf een aanvraag doen. Dit wordt gedaan door een intermediair, een onafhankelijk tussenpersoon. Onze buurtsportcoaches zijn intermediairs voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Contactgegevens
Buurtsportcoach Ryan Janssen

Zaalvoetbaltoernooi

Jaarlijks organiseert Sportservice in samenwerking met de jongerenwerkers van Mozaïek Welzijn het zaalvoetbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats in de kerstvakantie en is georganiseerd voor jongeren uit de gemeente Rhenen. Dit toernooi heeft als doel zo veel mogelijk jongeren uit de gemeente Rhenen laagdrempelig samen te laten komen door middel van voetbal.

Ook dit jaar zal er in de kerstvakantie een toernooi zijn in twee leeftijdscategorieën: 11 t/m 15 en 16 t/m 21 jaar. Het toernooi wordt gehouden in het Gastland in Rhenen. Deelname kost €5,- per team, inschrijven kan vanaf 5 personen (max. 7 personen).

Meer informatie over de datum en inschrijving volgt snel, mocht je al vragen hebben stel deze dan via: zaalvoetbaltoernooirhenen@gmail.com