Uw partner in Rhenen voor sport en bewegen

SAM Sportweek wintereditie Rhenen

SAM komt deze winter naar je toe met de wintereditie van SAM Sportweek. In Elst, Achterberg en Rhenen kun je meedoen met te gekke (winter)sporten. Wat dacht je van Skeeleren, IJshockey, Biathlon, Curling onder deskundige leiding van SAM, Dancing on Ice en nog veel meer. Zou er echte sneeuw liggen, tja dan kunnen we de lol niet op met lekker sleeën en een heuse wedstrijd sneeuwpop bouwen.
 
Vrijdag 4 januari is SAM in Rhenen in 't Gastland van 09.30 tot 11.30 uur voor kids van 4 t/m 7 jaar en van 12.00 - 14.00 voor kids van 8 t/m 12.
 
Het lijkt me supergaaf als jij ook komt!
Geef je wel even op, dat kan onderaan deze pagina.
 
Groetjes SAM

Datum: 04-01-2019
Tijd: 09.30 - 14.00 uur

Tarieven:

Deelname aan de SAM Sportweek wintereditie is gratis

Contact:

Meer info kun je krijgen bij:

 

Gertjan van Burken

Buurtsportcoach Sportservice Rhenen

gertjan.vanburken@sportservice-rhenen.nl

06 - 82 94 75 61
 

Deelnameformulier SAM Sportweek wintereditie

 

Hieronder kun je de naam van je kind opgeven. Zou je meerdere kinderen willen opgegeven, zet de overige namen dan in het vak opmerkingen of bijzonderheden, onderaan dit formulier, met vermelding van de leeftijd en de plaats waar ze mee willen doen.

Naam deelnemer:*
Jongen/Meisje:
Leeftijd:*
School:*
Telefoonnummer ouder/verzorger:*
E-mailadres ouder/verzorger:*
Plaats deelname:*
    

Sportservice Rhenen maakt tijdens de SAM sportweek foto- en videomateriaal van de activiteit voor publiciteitsdoeleinden op haar eigen communicatiekanalen. Opnames worden nimmer verspreid onder derden. We vernemen graag of u toestemming verleent voor gebruik van dit materiaal. Geef hieronder aan of u akkoord bent.

Hierbij verleen ik toestemming dat foto- en videomateriaal gebruikt mag worden voor communicatiedoeleinden van Sportservice Rhenen:

Toestemming AVG:*

In Elst en Rhenen is er sportbieb SAM, een leuke plek waar je sport- en spelmateriaal kunt lenen. Sportbieb SAM is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Is jouw kind al GRATIS lid van sportbieb SAM. Hieronder kun je aanvinken of jouw kind ook een pas wil voor de Sportbieb.

Lid worden van sportbieb SAM?:*

Hieronder kun je opmerkingen of bijzonderheden kwijt. Wil je meer kinderen opgeven, dan kan dat ook hieronder. Vermeld de naam, leeftijd en plaats waar de kinderen meedoen.

Opmerkingen en/of bijzonderheden: