Aanmelding clinic/workshop SAM School Olympiade 2023

Een jaarlijks terugkerend evenement is SAM School Olympiade en is dé sportdag voor alles basisscholen binnen de gemeente Rhenen.

De SAM School Olympiade is in de gemeente een begrip geworden en is voor basisschoolkinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8.

Tijdens het evenement staat de gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal. Kinderen kunnen hierbij kiezen uit verschillende sport-, cultuur- en maatschappelijke activiteiten. Het moment om eens kennis te maken met nieuw aanbod en aanbieders uit de buurt.

De volgende editie van de SAM School Olympiade is op vrijdag 15 september 2023.

Contactgegevens
Jesper van de Haar
events@sportservicedevallei.nl

Doet u mee?

Geen SAM School Olympiade zonder aanbod. Uw medewerking is onontbeerlijk. Doe mee en vul onderstaand formulier in.

Aanmelden clinic/workshop SAM School Olympiade 2023 Rhenen

  • De dag bestaat uit vier rondes van 45 minuten.
  • Er is een mogelijkheid om voor uw clinic/workshop stagiaires van het Pantarijn Rhenen te gebruiken. Zij kunnen u helpen, wanneer u zelf te weinig vrijwilligers heeft. We kunnen deze aantallen niet garanderen, we streven hier wel naar.
  • Om alle clinics in goede banen te leiden, vragen wij u om zelf om voor eigen materiaal te zorgen. Heeft u nog extra materiaal nodig, dan kijken wij met u samen hoe dit geregeld kan worden. Vermeld hier wat u extra nodig heeft aan (groot) materiaal.
  • Voor alle deelnemende kinderen van de SAM School Olympiade verzorgen wij een natraject, om ze in contact te brengen met het aanbod van uw vereniging of organisatie. Zoals gratis proeflessen of een gratis tijdelijk abonnement. Het uitgangspunt van de School Olympiade is om kinderen op structurele basis deel te laten nemen aan het sport- en cultuuraanbod in en om de gemeente Rhenen. U krijgt voorafgaand aan de School Olympiade de mogelijkheid om uw aanbieding aan ons kenbaar te maken. U ontvangt daarvoor een formulier. Wij zorgen er voor dat wij via onze algemene communicatiekanalen (waaronder de plattegrond, banners en website) uw aanbieding presenteren, zodat belangstellenden zich direct kunnen aanmelden. Heeft u daarop vooruitlopend al vragen, dan kunt u die hieronder invullen.