Vacature: Teammanager Sport en Bewegen fulltime (38 uur)

Je komt terecht bij…

Sportservice Ede is een dienstverlener binnen de sport en wij werken aan het versterken van de lokale sportinfrastructuur en het in beweging brengen en houden van zoveel mogelijk mensen.

Het team Sport & Bewegen houdt zich bezig met het stimuleren van sporten en bewegen bij inwoners uit diverse gemeenten in de regio de Vallei. Ons doel is mensen aan het sporten of bewegen te krijgen vanwege gezondheidswinst, sociale cohesie, talentontwikkeling en heel simpel omdat sportplezier een positieve impact heeft op mens en maatschappij. Onze buurtsportcoaches, vakleerkrachten, verenigingsadviseurs en consulenten werken samen met de gemeenten binnen het onderwijs, in de buurt en met verenigingen aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

 Jij gaat aan de slag met…

Sport en bewegen bereikbaar maken voor iedereen binnen sport, onderwijs en zorg. En daarmee een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Dit doe je samen met jouw team van zelfstandige buurtsportcoaches die actieplannen bedenken en uitvoeren in de dynamiek van de verschillende domeinen en gemeenten. Je bent verantwoordelijk voor verdere uitbreiding in de regio (acquisitie).

Je bent onderdeel van het Managementteam en denkt mee over de koers van de organisatie. Je gaat veranderingen aan samen met pioniers op het gebied sport en bewegen.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan vandaag!

Je bent een autonome, daadkrachtige leider die positief in het leven staat en ook opbouwend kritisch durft te zijn. Je bent een verbinder, die sturing weet te geven aan integrale beleidsontwikkeling. Je bent iemand die senioriteit uitstraalt en dit ook toont in gedrag. Je bent ondernemend, doorgrondt snel processen en ziet en creëert overal nieuwe mogelijkheden. Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen en je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de laatste bewegingen op het gebied van leefstijl, gezondheid en sport. Je maakt verbinding in zowel processen, als ook met mens en maatschappij. Je hebt het vermogen anderen mee te krijgen en je weet op een vlotte, efficiënte en eigen wijze in te spelen op vragen in de organisatie en maatschappij.

Wij bieden jou…

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris overeenkomstig de cao Sport, een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je hebt echt de mogelijkheid om samen met ons maatschappelijke meerwaarde te creëren.

Je komt te werken in een open, ondernemende en ontspannen omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en invulling. Ook zijn er mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en scholing en kun je gratis recreatief zwemmen in zwembad De Peppel.

Wil je meer informatie?

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande beschrijving? Reageer dan snel en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag lezen we meer over jouw persoonlijke interesse. Stuur deze samen met je cv voor 24 april 2019 naar personeelszaken@sportservice-ede.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald ter Hoeven, tel: 0318 – 69 25 06.

Procedure
Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten worden altijd uitgenodigd voor een gesprek.De eerste ronde selectiegesprekken zullen plaatsvinden in week 18/19.

Recruiters leg de telefoon maar neer, wij regelen het zelf.

 

nieuwe gymleerkracht Ericaschool

Michiel stelt zichzelf even voor. “Ik ben Michiel Dorgelo, 23 jaar oud en woonachtig in Doetinchem. Het lesgeven in sport & bewegen is mijn passie en mijn doel is om de kinderen sportief uit te dagen. Ik wil dat er in mijn gymlessen veel wordt bewogen & dat de kinderen altijd weer met een glimlach op hun gezicht de zaal verlaten. Dit zorgt ervoor dat ik zelf ook elke dag met een glimlach naar mijn werk vertrek.”

“Door kinderen met veel verschillende sporten & spellen kennis te laten maken blijven ze op latere leeftijd ook geïnteresseerd en actiever in bewegen!”

Heeft jouw school al een vakleerkracht?

Pauze Sportkliko

Binnenkort bezoeken wij de andere scholen.

Het pakket is een kliko met daarin leuk spel materiaal dat speciaal is uitgekozen om mee te spelen op het schoolplein. Wij werken met een roulatiesysteem zodat alle scholen aan de beurt komen. Hiermee hopen wij de scholen zo enthousiast te maken dat ze zelf ook eigen pakket aanschaffen zodat de schoolpauzes nog leuker en actiever worden! Ook bieden wij ondersteuning bij het implementeren van het pakket.

V.V. Oranje Wit rookvrij

V.V. Oranje Wit is vanaf zaterdag 16 februari 2019 rookvrij. Wethouder Sport Simone Veldboer heeft het sportpark officieel rookvrij geopend. De gemeente Rhenen heeft de voetbalvereniging een Rookvrijbord en spandoek cadeau gedaan. Tom Panbakker heeft met ondersteuning vanuit Sportservice Rhenen dit rookvrije beleid geïmplementeerd binnen Oranje-Wit.

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Daarom vraagt Oranje-Wit aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden om kinderen het goede voorbeeld te geven. Hiermee wil Oranje-Wit de jeugd beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken.