Uw partner in Rhenen voor sport en bewegen

  • Wie zijn wij slider 01

Bram Boerma, buurtsportcoach

Samen met Mirjam Suijker en Gertjan van Burken ben ik als buurtsportcoach actief in Rhenen. Mijn standplaats is in het gemeentehuis van Rhenen, zodat u mij altijd makkelijk kunt bereiken.

 

Het is voor mij een uitdaging om zoveel mogelijk mensen in de gemeente Rhenen te laten sporten en bewegen, te adviseren en als vraagbaak te dienen voor alle inwoners en sportverenigingen. Dat is waar ik voor sta en voor ga.

 

U kunt altijd contact met mij opnemen als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft!


Bram Boerma
06-12559266
bram.boerma@sportservice-rhenen.nl

Mirjam Suijker, buurtsportcoach

Mijn naam is Mirjam Suijker, Buurtsportcoach in de gemeente Rhenen. Samen met Bram en Gertjan ben ik regelmatig in het gemeentehuis te vinden.

 

Als buurtsportcoach is het mijn taak om inwoners van Rhenen te stimuleren om te sporten en bewegen en te werken aan een passend beweegaanbod voor iedereen. Bewegen is ontzettend leuk en gezond, en ik vind het belangrijk dat dit mogelijk is voor alle inwoners.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem gerust contact met mij op!

 

Mirjam Suijker
06 - 829 476 79
mirjam.suijker@sportservice-rhenen.nl

Gertjan van Burken, buurtsportcoach

Mijn naam is Gertjan van Burken en ben actief als buurtsportcoach in Rhenen. U kunt mij vinden in het gemeentehuis van Rhenen en langs de lijn.

 

Het is mijn doel om mensen te laten bewegen, zowel in een sportieve als maatschappelijke zin. De sportvereniging speelt hierin een belangrijke rol. Door sportverenigingen van advies te voorzien, hoop ik haar maatschappelijke betekenis te vergroten.

 

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën? Neem gerust contact met mij op!

 

Gertjan van Burken
06 - 829 475 61
gertjan.vanburken@sportservice-rhenen.nl

Tonnie Floor, teamleider

Mijn naam is Tonnie Floor, teamleider buurtsportcoaches van Sportservice Rhenen. Het is mijn taak om de buurtsportcoaches in Rhenen te inspireren, te stimuleren en te begeleiden in hun prachtige werk.

 

Als teamleider sta ik er voor dat we op een professionele en vakkundige manier ons werk uitvoeren met steeds als doel voor ogen om sport en bewegen te stimuleren.

 

Mijn standplaats is in Ede, waar ik ook als teamleider fungeer voor de buurtsportcoaches die in andere gemeenten actief zijn.

 

Neem contact met mij op als u vragen heeft.

 

Tonnie Floor

06-40557125
tonnie.floor@sportservice-ede.nl